BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Aktivitātes

Pašpārvalžu saliedēšanas pasākums "Brīnumus gaidot" [2023-12-14 11:04:24]

15.decembrī Daugavpils Valsts ģimnāzijā notiks pilsētas vispārizglītojošo skolu pašpārvalžu saliedēšanās pasākums “Brīnumus gaidot”. Pasākumā tiksies skolu pašpārvalžu pārstāvji no Daugavpils Vienības pamatskolas, J.Pilsudska Daugavpils Valsts poļu ģimnāzijas, Daugavpils Valstspilsētas vidusskolas, Daugavpils Zinātņu vidusskolas, Daugavpils Iespēju vidusskolas, Daugavpils Centra vidusskolas, Daugavpils Draudzīgā aicinājuma vidusskolas, Daugavpils Tehnoloģiju vidusskolas – liceja.

Pasākums “Brīnumus gaidot” ir kopīgas idejas sākums, kas turpināsies mācību gada garumā visās dalībskolās. Bērnu un jauniešu centrs “Jaunība”, kas ir idejas autori, kopā ar skolām ir izvēlējušās tematus, ko akcentēs, daloties pieredzē savās izglītības iestādēs. Skolēniem būs iespējams iepazīties ar šādām tēmām: veselīgs dzīvesveids, labbūtība, sadarbība, pilsoniskā līdzdalība, solidaritāte, latviskās tradīcijas un medijpratība. Pašpārvaldes jauniešiem, iepazīstot citu skolu pieredzi un risinot dažādas aktuālas problēmas, būs iespēja kļūt pilsoniski aktīvākiem, līdzdarboties un piedalīties lēmumu pieņemšanā.

Daugavpils Valsts ģimnāzijas jaunieši, uzņemot ciemiņus kā pirmie, piedāvās radošās nodarbības par visām izvēlētajām tēmām, ļaus ieskatīties savā ikdienā un iepazīstinās ar savu skolu. Gaidot Ziemassvētkus, raudzīsim, vai tik tie brīnumi, ko tik ļoti gaidām, nav tepat līdzās!

Izglītības iestāžu pašpārvalžu saliedēšanās un pieredzes apmaiņas pasākumu cikls notiek skolām sadarbojoties ar Bērnu un jauniešu centru “Jaunība”, nevalstisko organizāciju “Bison” un "Dienvidlatgales NVO atbalsta centra" un Latvijas Republikas Kultūras ministrija noslēgtā "Līdzdarbības līguma par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu pilsoniskās sabiedrības un starpkultūru sadarbības attīstības un mazākumtautību nevalstisko organizāciju līdzdalības veicināšanas jomā Latgales reģionā" (Nr.: Nr.2.5-11-207) ietvaros.


Pašpārvalžu saliedēšanas pasākums "Brīnumus gaidot"

MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība