BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Aktivitātes

Ziemassvētku noskaņa Bērnu bibliotēkā “Zīlīte” [2023-12-13 16:10:09]

Ziemassvētki ir īpašu noskaņu laiks – netverams un viļņojošs, kad lielākā dāvana ir patiesa draudzība, kopā pavadīts laiks un rūpes, ko saviem mīļajiem varam dāvāt paši. Gaidot Ziemassvētkus, īpaši noslēpumainu un mājīgu noskaņu telpās radīs pašu rokām gatavoti rotājumi gan eglītei, gan telpas interjeram.

Kad bērnam jautā, kuri ir viņa mīļākie svētki, bieži skan atbilde “Ziemassvētki!”. Un ne jau tāpēc, ka ir mācību gada beigas un ir sākušās ziemas brīvdienas, vai ka ir sarūpētas Ziemassvētku dāvanas mīļajiem cilvēkiem, bet tiek gaidīts kaut kas vairāk….

Ziemassvētku laiks ir brīnumu un pārsteigumu laiks, kas iet roku rokā ar prieka sajūtu, un ja tic, tad brīnumi patiešām notiek. Šajā pasakainajā laikā aicinām ticēt brīnumiem un sajust Ziemassvētku tuvošanos laiku, apmeklējot Latgales Centrālās bibliotēkas filiāli Bērnu bibliotēku “Zīlīte” un novērtēt mūsu audzēkņu radošo darbu izstādi “Ziemassvētku pasaka”. Radošos darbus izstādei Ziemassvētku pasaku tematikā darinājuši 29 bērni un jaunieši no Daugavpils pilsētas Bērnu un jauniešu centra “Jaunība” pulciņiem “Mīkstās rotaļlietas”, “Rotu dizains un izgatavošana”, “Stils un mode”, “Tamborēšana un adīšana”, “Jauko lietu darbnīca”. Pērļošanas, šūšanas, tamborēšanas, adīšanas un citās rokdarbu tehnikās tapuši mūsu “Burvju” 29 darbi – rūķīši, dzīvnieku figūras - pasaku tēli, eņģeļi, eglītes, eglītes rotājumi, sniegpārsliņas, sniegavīriņi, lācīši, piparkūku cilvēciņš.

Lai katrā sirdī radītu gaišāko gada svētku noskaņu, caur mūsu audzēkņu radošajiem darbiem, mēs aicinām sapost gan sevi un savu māju, gan arī parūpēties par pašu gatavotiem pārsteigumiem ģimenei un draugiem! Radošo darbu izstāde “Ziemassvētku pasaka” ir pieejama apskatei no 2023. gada 12. decembra līdz 2024. gada 2. janvārim.

Pateicamies LCB filiāles Bērnu bibliotēkas “Zīlīte” darbiniekiem un mūsu mīļajiem audzēkņiem par radošām idejām, iedvesmu, sadarbību un aktīvu dalību izstādes “Ziemassvētku pasaka” veidošanā!

Daugavpils pilsētas Bērnu un jauniešu centra “Jaunība” interešu izglītības skolotājas N. Ruhmane un Ņ. Ņeginska


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība