BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Aktivitātes

Mēs radām! [2023-12-07 13:07:06]

Radošie rokdarbi un vizuālā māksla ir mākslinieciskās izpausmes veids, kas koncentrējas uz unikālu un personalizētu objektu radīšanu, izmantojot dažādus materiālus. Tā ir iespēju pilna pasaule, kurā var apvienot dažādus stilus un tehnikas, lai sasniegtu pārsteidzošus rezultātus.

Mūsu vizuālās un lietišķās mākslas nodaļa apvieno cilvēkus, kuru dzīve ir saistīta ar ikdienas iedvesmas meklējumiem, ar grūtu un cītīgu darbu, kā arī ar milzīgu pacietību. Tā 06.12.2023., neskatoties uz pirmssvētku noslogotību, mūsu pedagogi steidzās pie saviem audzēkņiem, lai piedalītos organizētā meistarklasē, izveidojot sniegavīrus. Apskatieties, cik neparasti dažādi sanāca darbiņi. Tie noteikti iepriecinās mūsu bērnus, vecākus, būs labs papildinājums darba vietas vai mājas rotāšanai pirms Ziemassvētkiem.

Paldies Jeļenai Veļičko un pārējiem dalībniekiem!

Larisa Bēniņa


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība