BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Aktivitātes

MŪSDIENU DEJU RADOŠAIS KONKURSS LATGALĒ [2023-11-03 15:05:38]

Pēc divu gadu pārtraukuma, klātienē atgriežas Mūsdienu deju radošais konkurss, kura mērķis ir veicināt mūsdienu deju pedagogu, horeogrāfu, kā arī bērnu un jauniešu radošo izpausmi mūsdienu dejā. Un šī gada 1.novembrī Latgales novadā to organizēja Daugavpils pilsētas Bērnu un jauniešu centrs “Jaunība” sadarbībā ar Valsts izglītības satura centru. Konkursā piedalījās 13 deju studijas/kolektīvi no Daugavpils, Balviem un Ludzas. Deju pasākumā piedalījās gan iesācēji, gan pieredzējuši dejotāji, un katrs dalībnieks varēja parādīt sevi dažādos deju stilos, savukārt skatītājiem bija iespēja noskatīties košus 27 deju priekšnesumus. Šoreiz konkursā horeogrāfi un deju kolektīvu vadītāji iesniedza jaunas dejas dažādās kategorijās – plašāk pārstāvētais deju stils konkursā bija modernā deja, arī laikmetīgā deju stilā tika vērtētas vairākas dejas, bet mazāk dejas tika pieteiktas ielu dejā. Vērtēšanas komisija, kuras sastāvā bija Annika Andersone, Maija Tjurjapina un Dmitrijs Gaitjukevičs, profesionāli novērtēja katru deju, un apbalvoja kolektīvus ar diplomiem.

Daugavpils pilsētu pārstāvēja: BJC “Jaunība” deju studija “Lumina” (vadītāja Kristīna Ramanauskaite-Kidule), deju studija “Paradīze” (vadītāja Žanna Trojāne), show deju studija “Vizāža” (vadītāja Jeļena Grizāne), mūsdienu deju kolektīvs “Dzirkstelīte” (vadītāja Olga Karašova), deju ustudija “FantaZy Dance Group” (Inesa Timšāne); cirka un deju studija “Vivat” (vadītāja Katrīna Paukšta) un “Efera Dance studio” (vadītāja Jeļena Orbidāne).

Pateicamies visiem dejotājiem, deju kolektīvu vadītājiem un horeogrāfiem par ieguldīto darbu, un ceram, ka arī turpmāk deju līmenis sasniegs vēl nebijušus augstumus.

Lai radošais process turpinās un netrūkst iedvesmas jauniem izaicinājumiem!

BJC “Jaunība” direktores vietniece Inese Poga

Foto no www.facebook.com


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība