BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Aktivitātes

Skolotāju dienas noskaņās. [2023-10-10 13:56:02]

Līdz ar to š.g. 5.oktobrī Starptautiskajā Skolotāju dienā Daugavpils Vienības namā uz svinīgo pasākumu pulcējās Daugavpils pilsētas izglītības iestāžu administrācija un pedagogi.

Svinīgais pasākums sākās ar Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa svinīgo uzrunu, kurā priekšsēdētājs akcentēja pedagogu grūto ikdienas darbu un novēlēja panākumus un izdošanos turpmāk, savukārt priekšsēdētāja 1.vietnieks Aleksejs Vasiļjevs, sveicot skolotājus, katram pedagogam veltīja sirsnīgus apsveikuma un uzmundrinājuma vārdus. Svinīgo skolotāju sumināšanas pasākumu vadīja Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova.

Pagājušajā, 2022./2023.mācību gadā, lai īstenotu metodisko darbu, tika izvirzītas šādas prioritātes: pozitīvas un emocionāli drošas mācīšanās; kritiskās domāšanas un problēmrisināšanas caurviju aktualizēšana mācību procesā; stundas efektivitātes palielināšana, kompleksu un metakognitīvu uzdevumu veidošana. Savukārt šogad, lai noskaidrotu, cik veiksmīgi tās tika realizētas, tika izsludināts konkurss “Pedagoģiskās meistarības balva 2023”. Šim konkursam pavisam bija pieteikti 67 pedagogi, no kuriem 30 labākie (katrā metodiskajā prioritātē) saņēma Izglītības pārvaldes Goda rakstus un pārsteiguma dāvanas.

Esam ļoti priecīgi, ka šo 30 labāko vidū ir arī BJC “Jaunība”pedagogi Edgars Davidčuks, Arkādijs Žarinovs un Viktors Jansons, kuri katrs savā nominācijā iekļuva labāko skaitā. Tāpat pateicības rakstus saņēma arī Svetlana Rjabceva un Ludmila Baļe.

Esam ļoti pateicīgi arī mūsu skolotājai Olgai Karašovai, kura savu mūžu ir veltījusi darbam ar audzēkņiem un izaudzinājusi jaunu skolotāju paaudzi. Par šo ieguldījumu viņai tika pasniegts Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes Goda raksts.

BJC “Jaunība” vadība izsaka pateicību visiem skolotājiem par darbu izglītības iestādē.

Sīkāka informācija par pasākumu:

https://izglitiba.daugavpils.lv/2023/10/daugavpili-tika-sveikti-skolotaji-konkursu-laureati/

Foto: DPIP


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība