BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Aktivitātes

Mopēda pulciņa audzēkņi piedalījās Latvijas čempionāta Supermoto pēdējā posmā Lietuvā. [2023-09-11 11:56:18]

Svētdien, 10. septembrī Šauļos TMC kartinga trasē notika Latvijas un Igaunijas sestais posms, ka arī Lietuvas čempionāta piektais posms Supermoto.

Šajā dienā trasē par uzvarām savās klasēs cīnījās Baltijā ātrākie Supermoto braucēji. No mūsu komandas piedalījās Aleksejs Terentjevs un Ivars Laitāns pitbaik 160 klasē. Līdz sacensību brīdim Aleksejs Terentjevs atrodas pirmajā vietā kopvērtējumā pēc pieciem posmiem. Viņa pārsvars sastādīja tikai 6 punktus. Kvalifikācijā Aleksejs parādīja otro rezultātu, bet viņa galvenais konkurents no Igaunijas Marks Tori- trešo.

Pirmā brauciena sakums bija labs, no starta Aleksejs startēja otrais. Bet otrā apļa vidū kļūdījās un nokrita. Aleksejs turpināja cīnīties un līdz brauciena beigām, kur viņam izdevās praktiski no pēdējās vietas pacelties līdz ceturtajai vietai. Tomēr Tori finišēja otrais un kopvērtējumā Alekseja pārsvars palika tikai divi punkti.

Otrajā braucienā Aleksejam, lai paliktu pirmajā vietā, vajadzēja būt Tori priekšā. Starts Tori izdevās labāk un uzreiz viņš izvirzījās otrajā vietā, Aleksejs palika trešais. Uzreiz pēc starta pirmā apļa sākumā Aleksejs apdzina Tori un visu braucienu brauca kopā. Par godalgotām vietām šajā posmā cīnījās Lietuvas pārstāvis Luka Andrijevskij. Viņam otrā braucienā vidū sanāca apdzīt Tori un pēdējā aplī finiša taisnē apdzīt Alekseju. Luka pēc diviem braucieniem palika otrais, Tori trešajs un Aleksejs ceturtais.

Šajā posmā mums neizdevās dabūt godalgotas vietas, bet sacensības bija vienas no visinteresantākajiem posmiem. Aleksejam izdevās noturēt savu pārsvaru kopvērtējumā un iegūt pirmo vietu gan Latvijas, gan Igaunijas čempionāta kopvērtējumā.

Šajā posmā ar lielo pārsvaru uzvarēja Lietuvas pastāvis Deividas Valančius. Ivars Laitāns savos divos braucienos cīnījās par sesto vietu, kur vinš un palika.

Ar šo posmu Supermoto 2023. gada čempināts beidzās. Mūsu komanda šogad piedalījās visos posmos. Dabūja vienu pirmo vietu, trīs otrās un divas trešās vietas.

Informāciju sagatavoja Antons Macuks.

Foto: Andy Barisa Photography


Mopēda pulciņa audzēkņi piedalījās Latvijas čempionāta Supermoto pēdējā posmā Lietuvā.

MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība