BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Brīvā laika kluba “Smaids” bērnu un jauniešu apsveikums Mātes dienā! [2023-05-12 17:41:46]

Maijs atnāk ne tikai ar manāmi garākām dienām, spožāku sauli debesīs un pirmajām dārzā uzplaukušajām narcisēm un tulpēm, bet arī ar skaistiem svētkiem par godu mūsu māmiņām.

Brīvā laika kluba “Smaids” bērni un jaunieši sarūpēja skaistas un jaukas dāvanas savām māmiņām Mātes dienā. Audzēkņi izveidoja radošus darbus: rokdarbus, atklātnes un zīmējumus. Radošie darbi ir veltīti Mātes dienai. Visaktivākie bērni un jaunieši: Anna Skribina, Arina Mačihina, Svetlana Skribina, Aleksandra Boluža, Agnese Boluža, Maksims Skribins, Viktors Bogdanovičs, Andžejs Smirnovs, Darja Skribina, Alisa Širokolobova, Anastasija Kezika, Maksims Šaraņins, Violeta Ivanova un Marks Skribins.

Šogad Mātes diena tiek svinēta 14. maijā. Tā ir diena, kad pateicamies savām māmiņām par mūsu laišanu pasaulē, nemitīgām rūpēm un milzīgo beznosacījuma mīlestību, kas mums tiek dāvāta ik dienu. Māmiņas var godināt un viņām pateikties ik reizi ar ziediem, ar kopā pavadītu laiku. Pateicības vārdu par dzīvības došanu nekad nevar būt par daudz. Brīvā laika kluba “Smaids” bērni un jaunieši novēl visām māmiņām, lai šie svētki ir mīlestības pilni!

Brīvā laika kluba “Smaids” vadītājas Tamāra Suhovilo un Jekaterina Suhovilo.



MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība