BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

“Fashion Trashion” klubā “Mezgls” [2023-02-20 17:21:48]

Iedot vecām mantām otru dzīvi vai ļoti neparastiem materiāliem, ir cienīgs, aizraujošs un diezgan neparasts vaļasprieks. Modes lietas var izdarīt pat no atkritumiem!

16. februārī brīvajā laikā klubā “ Mezgls” tika organizēts radošs konkurss “ Trashion Fashion”.

Neparasta konkursa mērķis ir piesaistīt uzmanību problēmai, kas saistīta ar pastāvīgu atkritumu daudzuma palielināšanos, nepieciešamību to atkārtoti izmantot un apstrādāt.

Konkursa dalībniekiem vajadzēja pārveidot no pirmā acu uzmetiena nenozīmīgas lietas atkritumu maisus, konfekšu iesaiņojumus, plastmasas pudeles, papīra atkritumus utt, oriģinālajā apģērbā . Konkursa finālistiem iejusties modeļu lomā - demonstrējot savus radošus tērpus .

Konkursā “Fashion Trashion” piedalījās 22 kluba audzēkņi, kopā bija 7 radošās komandas, tajā skaitā 4 jaunieši, kuriem palīdzēja veidot radošus apģērbus mūsu meitenes.

Pirmo vietu konkursā ieguva divu masu komanda Nadežda Bogatirjova un Anastasija Maščica ar palīgu Ruslanu Nikonovu ar ļoti skaistu un kvalitatīvi izpildītu tērpu.

Otro vietu ieguva komanda ar “mazo melnu kleitu” sastavā : Valerija Markelova, Adriana Škagale un Artjoms Reuka.

Trešo vietu ieguva komanda ar ļoti spožu tērpu, kuru sastāvā bija ideju koordinatore un modele Jūlija Dedele un palīgi Margarita Ivanova, Anastasija Joce, Maksims Carjkovs un Andrju Višemirskijs.

Uzvarētāji saņema diplomus un vērtīgās balvas, parējie dalībnieki saņēma pateicības rakstus un saldus suvenīrus.

Bērnu pieeja konkursam bija radoša un atbildīga. Vēlos teikt mīļu paldies visiem bērniem par radošumu, izdomu un piedalīšanos konkursā, manis acīs jūs visi esat uzvarējuši!


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība