BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

“Ziedi un smaidi māmiņai” brīvā laika klubā “Fortūna” [2022-05-17 22:16:39]

14.maijā “Fortūnā” atkal bija kā senāk- sapulcējās daudzi bērni un vecāki, valdīja svinīgi pacilāta gaisotne. Beidzot bija pienākusi diena, kurai pedagogi, bērni un jaunieši bija tik ilgi, centīgi un pacietīgi gatavojušies.

Ievērojot ilggadīgo tradīciju, arī šogad komplekso pasākumu “Gatavojamies Mātesdienai!” veltījām mammām – lai ar prieku parādītu un izstāstītu, kā esam sadraudzējušies, dzīvojuši un ko esam iemācījušies šī mācību gada laikā. ]

Kopā ar pedagogiem N.Stankeviču un E.Davidčuku bērni veidoja dāvanas, pušķīšus, zīmēja “Prieka portretu”.

Kopā ar V.Rudņevu tika izveidota koncerta programma, notika daudzi mēģinājumi. Mums bija uzticami palīgi – Ksenija no jauniešu Sarkanā krusta palīdzēja iestudēt un mēģināt deju uzvedumus. Artūrs Ļisovs izveidoja muzikālo pavadījumu.

Tika izveidot vairāki video par kluba pulciņiem, kā arī pilnībā atjaunināta radošo darbu izstāde.

Svētku dienā mūsu svētku zālē bija sapulcējušies vairāk nekā 50 bērni un vecāki. Par mūsu pasākuma necerēti lielo apmeklētību izteiksmīgi liecina fakts, ka visā klubā brīvi bija palikuši tikai trīs krēsli! Svētki sākās ar kluba vadītājas pateicības vārdiem vecākiem. Sirsnīga gaisotne, smaidu jūra, saskarsmes prieks, bērnu izdomātie un dāvātie pārsteigumi deju, dziesmu un dzejoļu veidā. Tāpat ļoti centīgi visi minēja J.Jemeļjanova izveidoto un Matveja vadīto krustvārdu mīklu “Fortūnai 20”.

E.Davidčuks deva bērniem uzdevumu uzzīmēt “Mammas labāko īpašību”, ko visi labprāt arī darīja. Jūlija un Pavels Semjonovi dāvāja visiem dziesmu ģitāras pavadījumā. Artūrs visus svētku viesus pārsteidza ar savu operas balsi, nodziedot divas dziesmas, kas izsauca ovācijas un “Bravo!”!

Aizkustinoši norisinājās arī Pateicību pasniegšana, jo katrs dalībnieks tika sveikts savā nominācijā – Gudrākais šahists, Visaktīvākais jaunpienācējs, Visradošākais mākslinieks, Visdarbīgākais lietišķais mākslinieks, Visražīgākais makšķernieks, Jaunais šahists, mākslinieks, lietišķais mākslinieks, makšķernieks, kā arī Visaktīvākie palīgi!

Ieraksti kluba WhatsApp grupas čatā pēc mūsu Māmiņdienas svētkiem:

- Jeļena (Sofijas mamma): Tie bija ļoti dvēseliski svētki, var pat salīdzināt ģimenes svētkiem :)

-Nataļja (Nastjas un Katjas mamma): Vēlreiz milzīgs PALDIES par brīnišķīgajiem svētkiem! Viss bija tik patiesi un ar mīlestību!

- Nataļja (Marijas mamma): Paldies pedagogiem un bērniem par svētkiem, visi esat lieli malači!

- Edgars - Fantastiskākais tajā visā bijāt jūs- bērni un vecāki, turklāt, jūsu bija tik daaaaaudz!

Paldies visiem, kas bija atnākuši, kas centās, darīja, mēģināja, uzstājās, dejoja, dziedāja, smaidīja un aplaudēja!!

Kopīgiem spēkiem mums izdevās ļoti sirsnīgs un foršs noslēguma pasākums!

Atsevišķs PALDIES par atbalstu pasākuma sagatavošanā Dacei Ozerskai un Antonam Macukam.

Pēc svētku noslēguma pie mums viesojās viesis- Pāvels Tolpežņikovs, Eiropā zināmais spēļu praktiķis. Viņa arsenālā ir dažādas spēles – psiholoģiskās, transformējošās, galda, kā arī biznesa simulācijas. Ar šo spēļu palīdzību bērni un pieaugušie apgūst dažādas iemaņas.

V.Rudņeva , E.Davidčuks – brīvā laikā klubs „Fortūna”


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība