BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

BRĪVĀ LAIKA KLUBA “STARS” BĒRNI UN JAUNIEŠI APMEKLĒJA DAUGAVPILS INOVĀCIJU CENTRU [2022-05-16 17:21:02]

12. maijā kluba "STARS" bērni un jaunieši apmeklēja Daugavpils Inovāciju centru, visi šeit bija pirmo reizi un bija patīkami pārsteigti. Vispirms bērni apmeklēja interaktīvo eksponātu istabu, kurā katrs atrada sev aizraujošu nodarbi.

Bērniem ļoti patika fotorobots, muzikālais soliņš, Eiropas kartes salikšana, magnētiskās puzles un daudz kas cits. Viss bija tik interesanti, ka bērni negribēja iet prom.

Ilona Nikolajeva aicināja visus uz blakus istabu, kur novadīja raķešu modelēšanas meistarklasi. Sākumā bērni atbildēja uz dažādiem jautājumiem par kosmosu, pēc tam sāka taisīt raķeti. Daudz prieka un sajūsmas sagādāja bērniem un jauniešiem raķešu palaišana gaisā. Raķetes augstākais lidojums bija Mārim Stivriņam. Pateicamies Ilonai Nikolajevai par interesanto ekskursiju un meistarklasi, kā arī visam Daugavpils Inovāciju centra kolektīvam par iespēju interesanti un izzinoši pavadīt laiku.

A.Mamajeva, L.Baļe - brīvā laika klubs “STARS”


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība