BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

BJC “JAUNĪBA” BRĪVĀ LAIKA KLUBS “STARS” SVEICIENS MĀTES DIENĀ! [2022-05-09 17:22:36]

Mamma ir vārds, kuru mēs pirmo reizi izrunājam agrā bērnībā. Ikviens zina, ka uz zemes nav tuvāka un mīļāka cilvēka par māti. Jau no pirmajām dzīves minūtēm mūs ieskauj viņas siltums un rūpes, mēs viņai uzticam savus noslēpumus un bailes, dalāmies ar viņu priekā un vienmēr paļaujamies uz viņas pilnīgu atbalstu un sapratni. Un pasaulē nav cita vārda, kurā būtu tik daudz labu sajūtu un gaišu emociju.

Starp daudzajiem svētkiem mūsu valstī īpašu vietu ieņem Mātes diena. Šie ir svētki, pret kuriem neviens nevar palikt vienaldzīgs. Šajā dienā vēlamies teikt pateicības vārdus visām Māmiņām, kuras dāvā bērniem mīlestību, laipnību un maigumu. Brīvā laika kluba “STARS” bērni un jaunieši nedēļu pirms svētkiem sāka gatavoties šai lieliskajai dienai: skolotāji rīkoja pārrunas par tuvu un mīļu cilvēku - mammu, pulciņu nodarbībās bērni gatavoja dāvanas savām mīļajām mammām, zīmēja un parakstīja apsveikuma kartiņas.

Ludmilas Baļes vadībā notika zīmējumu konkurss „Manas māmiņas portrets”. Nodarbību laikā skolotāja iepazīstināja bērnus ar tēlotājmākslas žanru - portrets, rīkoja dažādu mākslinieku gleznu prezentācijas, kas ar otu un krāsu daudzpusīgi atspoguļoja sievietes skaistumu. Iedvesmojoties no itāļu mākslinieka Amedeo Klementes Modiljāni skaistajiem sieviešu portretiem, bērni zīmēja savas māmiņas. Rezultātā tapa izstāde, kas kļuva par lielisku mūsu kluba rotājumu, kā arī to autoru lepnumu. Labākie darbi tika atzīmēti, bet visi konkursa dalībnieki tika apbalvoti ar diplomiem un saldām balvām. Par uzvarētājiem šajā konkursā kļuva Veronika Makņa, Merijema Keriehta un Poļina Paleja.

Sveicam visas māmiņas svētkos un sakām pateicības vārdus par mīlestību, laipnību un maigumu pret bērniem.

A.Mamajeva, L.Baļe ( brīvā laika klubs “STARS” )



MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība