BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

„Fortūnā” dzīvi mācās caur spēli [2022-05-05 07:45:15]

Sagatavošanās pieaugušo dzīvei var noritēt ne tikai mācību stundās, bet arī spēļu laikā.

Brīvā laika klubā “Fortūna” notika tikšanās ar Jevgeniju Muštavinsku – mēs pazīstam Jevgeniju kā talantīgu mākslinieci un mūsu bijušo brīvprātīgo no Armēnijas mentori. Bet šodien viņa mūsu klubā viesojās kā iesācēja – spēļu praktiķe. Jevgenija mums atveda ekonomikas spēles „Flixa classik”, ”Flixa fermer” un „Finanses un ieguldījumi”.

Gandrīz 2 stundas Jevgenija kopā ar savu meitu Izabellu spēļu prakses laikā palīdzēja bērniem attīstīt spējas analizēt savas finanšu iespējas, sadarboties ar spēles partneriem, reāli novērtēt savus spēkus. Spēlētāji mācījās „skaitīt savu naudu” un domāja par soļiem biznesā.

Ne visiem viss izdevās gludi. Taču spēles gaitā drīz vien izcēlās līderi, kuri bija gatavi uzņemties atbildību. Šiem bērniem ir svarīgi arī turpmāk attīstīt šīs savas iemaņas.

Pēc Jevgenijas piedāvājuma 14.maijā mūsu klubā viesosies Pavels Polpežņikovs – vadošais Eiropas tirgus spēļu praktiķis. Pavels caur psiholoģiskajām, transformējošām galda spēlēm un biznesa stimulācijām māca bērniem un pieaugušajiem dažādas prasmes. Pavels ir vienīgais oficiālais pārstāvis Latvijā, pie kura var iegādāties šīs mūsu tirgum pielāgotās, pēc unikālas autormetodikas izstrādātās spēles.

Mācīsimies dzīvi caur spēli!

V.Rudņeva , E.Davidčuks – brīvā laika klubs „Fortūna”


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība