BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Svētku aprīlis brīvā laika klubā “STARS” [2022-04-26 20:18:21]

Ir pienācis pavasaris un līdz ar to arī priecīgi svētki. Lieldienas asociējas ar kaut ko gaišu, laipnu un obligāti brīnišķīgu. Lieldienas ir vieni no senākajiem svētkiem, tie ir mīlēti, gaidīti un tradīciju godāti.

Aprīļa mēnesis klubā "STARS" bija veltīts Lieldienu svētku sagatavošanai un svinēšanai. Kluba bērni un jaunieši pulciņu nodarbībās gatavoja dāvanas saviem radiniekiem un draugiem, mācījās rotāt māju svētkiem. 19. aprīlī klubā tika novadīts pasākums “Lieldienu tradīcijas Latvijā un pasaulē”. A.Mamajeva un L.Baļe pastāstīja audzēkņiem par Lieldienu svinēšanas tradīcijām Latvijā un citās pasaules valstīs, iepazīstināja ar sakāmvārdiem, tautas zīmēm un uzdeva Lieldienu mīklas. Bērni piedalījās olu dekorēšanas ar dažādiem materiāliem konkursos, olu ripināšanā, spēlēja dažādas spēles. Piedaloties konkursos, bērni parādīja savas radošās spējas un erudīciju. Viņi ieguva jaunas zināšanas, jautri un draudzīgi pavadīja laiku, piedaloties spēlēs un konkursos. Labākie tika apbalvoti ar saldajām balvām, bet noslēgumā visi tika cienāti ar tēju un saldumiem un tradicionāli sitās ar olām. Liels paldies visiem kluba skolotājiem un audzēkņiem par aktīvo līdzdalību visās aktivitātēs.

Brīvā laika klubs „STARS” vadītāja A.Mamajeva


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība