BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Priecīgas un gaišas Lieldienas no „ Fortūnas”! [2022-04-26 12:32:09]

Lieldienas ir pavasara saulgrieži, ko svin par godu pavasara un saules atnākšanai.

Taču pavasaris nesteidzās iepriecināt ar savu siltumu, tāpēc mēs ar bērniem to ļoti aicinājām un gatavojāmies Lieldienām.

Ir daudzas ar Lieldienām saistītas paražas, par kurām runājām ar bērniem – olu meklēšana un krāsošana, olu kaujas un olu ripināšana.

Kopā ar V.Rudņevu bērni uzzināja, kāpēc Lieldienās ikkatram ir kārtīgi jāizšūpojas un atcerējāmies, kur mums pilsētā ir labas, piemērotas šūpoles. Kāpēc ir tik svarīgi Lieldienu dienā vērot laiku? Šī ir īstā diena, lai prognozētu, kāds laiks būs vasarā. Ja līst lietus, tad turpmāk šie nokrišņi gaidāmi katru svētdienu līdz pat pašiem Vasarsvētkiem.

Pavasara saulgriežu simbols ir ola. Pulciņā “Palete” kopā ar E.Davidčuku bērni veidoja gan drukātas, gan kolāžas tehnikā radītas olas. Ar N.Stankeviču pulciņā „Meistaru pasaule” bērni veidoja vainadziņus, groziņus olām un dažādus putniņus, lai beidzot iestātos silts pavasaris. Šahisti ar J.Jemeļjanovu piedalījās tematiskās intelektuālajās spēlēs. A.Uzols novadīja joku konkursu „Kurš ātrāk salasīs olas?”. Vecāki un bērni sūtīja pašu uzņemtas pavasara un pilsētas svētku noformējuma fotogrāfijas.

Novēlam visiem, lai Lieldienu stariņi dāvina jums veselību, labsirdību un dvēseles siltumu. Būtiskākais ir laika pavadīšana kopā ar vistuvākajiem cilvēkiem. Priecīgus svētkus!

V.Rudņeva , E.Davidčuks – brīvā laika klubs „Fortūna”


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība