BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

DAUGAVPILS INOVĀCIJU CENTRS – tas ir forši! [2022-04-05 09:30:32]

2.aprīlī brīvā laika klubа “Fortūna” bērni viesojās Daugavpils Inovāciju centrā.

Tikšanās sākās ar praktisku darbošanos – raķešu modelēšanu. Aijas un Tatjanas vadībā bērni meistaroja pašiem savas raķetes, atbildēja uz dažādiem jautājumiem par kosmosu un tad pienāca kārta raķešu startam. Raķešu palaišanā par uzvarētāju kļuva Valērija Kačjušite – tieši viņai izdevās vistālākais raķetes lidojums!

Turpinājumā bija iepazīšanās ar dažādiem objektiem – katrs varēja atrast sev interesējošu nodarbi! Klavierspēlē izcēlās Sabrina Strautmale, Matvejam Šatrevičam ļoti labi padevās Eiropas kartes salikšana, citi sēdēja uz muzikālā soliņa, vadīja bumbiņu caur vertikālu labirintu, centās noiet gar elektrisku stiepli, tai nepieskaroties ar instrumentu, spēlēja trīsdimensionālus „krustiņus-nullītes”, lika kopā cilvēka manekenu ar visiem tā orgāniem un vēl daudz ko citu – visi bija aizņemti, nebija neviena vienaldzīgā! Gan bērniem, gan pedagogiem ļoti patika!

Liels PALDIES no Sofijas Ivanovas, Arvja un Sabrinas, Sofijas Karatejevas, Teodora, Artjoma vecākiem, pedagogiem un bērniem! Paldies DAUGAVPILS INOVĀCIJU CENTRAM par iespēju redzēt un uzzināt daudz ko jaunu! Paldies Ainai un Tatjanai par interesanto nodarbību un ekskursiju!

V.Rudņeva, E.Davidčuks – brīvā laika klubs „Fortūna”


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība