BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

“Lieldienu svētki ar draugiem” [2023-04-17 10:40:16]

Lieldienas ir visā pasaulē plaši svinēti svētki. To svinēšanas tradīcijas izveidojās gan reliģisko motīvu, gan dažādu kultūru mijiedarbības rezultātā.

Kā zināms, Lieldienas katru gadu tiek svinētas atšķirīgos datumos - laika posmā no 22. marta līdz 25. aprīlim. Šogad šos svētkus atzīmējām svētdien, 9. aprīlī.

Viena no svarīgākajām Lieldienu tradīcijām ir olu krāsošana un vārīšana. Ola ir saules simbols, ko jau no seniem laikiem uzskatījuši par stiprinājumu un maģisku līdzekli dzīvībai un auglībai.

15. aprīlī Brīvā laika klubā “Smaids” notika pasākums “Lieldienu svētki ar draugiem”. Lieldienu svētku pasākumu novadīja kluba “Smaids” aktīvi jaunieši un kluba absolventi kopā ar mūsu draugiem, biedrības “Rīcība” pārstāvjiem.

Kluba “Smaids” bērni kopā ar pasākuma organizatoriem piedāvāja visiem klātesošajiem spēlēt teatrālajā izrādē “Lieldienu Zirdziņi”, visdrosmīgākie bērni piedalījās konkursā “Tornīši”, komandu konkursā “Uzvilkt krēklu”, spēlē “Balonu savācēji” un balonu šovā “Lieldienu prieks”. Aktīvākie audzēkņi bija: Lera Kudrjavceva, Darja Kuzmina, Maksims Skribins, Alīna Kaibe, Maksims Vasiljevs, Alisa Širokolobova, Svetlana Skribina, Darja Skribina, Martins Truskovskis, Agnese Boluža, Nataļja Sokolova, Daniels Davidovs, Adrians Burovs, Anastasija Kezika, Marks Skribins, Andžejs Smirnovs, Angelina Sokolova un Anastasija Sokolova.

Visi kluba bērni un jaunieši saņēma dāvanas, ieguva prieku un pozitīvas emocijas! Paldies visiem dalībniekiem par Lieldienu noskaņojuma veidošanu.

Brīvā laika klubs “Smaids”, vadītājas T. Suhovilo un J. Suhovilo.


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība