BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

“Ūdens ir dzīve”. Pasaules Ūdens diena brīvā laika klubā “Mezgls”. [2023-03-29 09:01:49]

Pagājušajā nedēļā brīvā laika klubs “Mezgls” aizvadīja vienas globālās tēmas robežās. Mūsu uzmanības centrā Pasaules Ūdens diena. Pasaules Ūdens diena mums atgādināja par nepieciešamību aizsargāt un rūpēties par mūsu planētas ūdens resursiem, jo jau šodien vairāk nekā 2 miljardi cilvēku ir spiesti dzīvot bez piekļuves ūdenim, kas būtu drošs lietošanai uzturā.

Otrdien kopā ar kluba audzēkņiem iepazināmies ar Pasaules Ūdens dienas rašanās vēsturi un nozīmi, tās galveno jēgu un mērķi. Radoši pavadījām dienu, uzzīmējot tematisko plakātu. Iepazināmies ar internet resursiem par doto problēmu.

Trešdien kluba audzēkņiem uz lielā ekrana tika parādīta izskaidrojoši izzinoša prezentācija “Ūdens ir dzīvības simbols uz Zemes”, pēc kuras apspriešanas izdarījām vērtīgus secinājumus, kā katrs no mums var ietekmēt ūdens apgādes un ekonomijas problēmu risināšanu.

Ceturdien tēmas ietvaros klubā bija eksperimentu diena. Kopā ar bērniem runājot par ūdens īpašībām veicām dažādus eksperimentus, kuru sastāvā ūdens ir neatņemama daļa. Visi bērni ar prieku piedalījās visās piedāvātajās aktivitātēs. Ceram, ka arī mūsu bērni tagad saprot cik svarīgi sargāt ūdeni un tērēs ūdeni taupīgāk.

Brīvā laika kluba “Mezgls” vadītājas O.Taļmane-Jansone, N.Skarbinīka


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība