BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

“PASAULES ŪDENS DIENA” BRĪVĀ LAIKA KLUBĀ “STARS” [2023-03-27 21:00:49]

Pirmo “Pasaules ūdens dienu” pēc Apvienoto Nāciju Organizācijas (ANO) iniciatīvas sāka svinēt 1993.gada 22.martā, bet Latvijā - kopš 1996.gada. Pasaules ūdensresursu diena akcentē ūdens nozīmi un palīdz pastāstīt visai pasaulei, ka uz planētas dzīvo 2 miljardi cilvēku bez piekļuves drošiem ūdens resursiem un aicina domāt ne tikai par savu veselību, bet arī par nākamo paaudžu veselību un izdzīvošanu.

Šajā dienā klubā notika izglītojošā stunda “Ūdens ir dabas dārgums”. Kluba vadītāja A.Mamajeva pastāstīja audzēkņiem, kāpēc radās šie svētki un kāpēc ir jāsargā ūdens. Kopā ar bērniem un jauniešiem kluba vadītāja pārrunāja sekojošas tēmas: kas ir ūdens, kā ūdens mainās, kāds ūdens eksistē, kāda ir tā nozīme dabā un cilvēka dzīvē, kā nepieciešams attiekties pret ūdeni? Pēc tam tika piedāvāts visiem kopā noskatīties videofilmu “Pasaka par ūdens lāsi Laiju”. Notika arī viktorīna, kurā bērni parādīja savas zināšanas par tēmu “Upes, ezeri, jūras un okeāni”. Bērni un jaunieši aktīvi piedalījās ūdens īpašību un attīrīšanas eksperimentos. Noslēgumā katrs dalībnieks veidoja savu ūdens pilienu.

Nodarbība sanāca interesanta un izzinoša, un gribas pateikt pateicības vārdus visiem dalībniekiem!

Brīvā laika klubs “STARS”, Alvintina Mamajeva


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli


BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība