BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Brīvā laika kluba “Smaids” pasākumu cikls “Valentīna diena” [2023-02-17 09:33:34]

14. februāris tiek uzskatīts par visu mīlētāju dienu, kad tuvajiem cilvēkiem un pat mīļdzīvniekiem tiek veltīta īpaša uzmanība. Šī diena ne ar ko daudz neatšķirās no pārējām mīlestības dienām. Sava mīlestība un rūpes ir jāizrāda katru dienu un, lai dāvātu ziedus, saldumus un mīļus vārdus, nav vajadzīga īpaša diena. Galvenais, lai tas nāk no sirds!

Februāris Brīvā laika klubā “Smaids” ir veltīts mīlestībai, saskarsmei un radošumam. Klubā notika pasākumu cikls “Valentīna diena” (radošo darbu, atklātņu konkursi, kulinārijas pulciņš svētku noskaņā, Valentīndienas spēles u.c.), kurā piedalījās kluba “Smaids” bērni un jaunieši. Konkursu dalībniekus novērtēja interešu izglītības skolotāji, tika izvēlēti labākie darbi:

1. vieta tika piešķirta Danielam Davidovam, 2. vietas – Darjai Skribinai, Svetlanai Skribinai un Maksimam Skribinam, 3. vieta – Alisai Širokolobovai.

Šajā pasākumu ciklā bērni un jaunieši tika iepazīstināti ar Valentīndienas vēsturi un tradīcijām. Darbojās Valentīndienas pasts. Ar kluba bērniem un jauniešiem tika novadīta aizraujošā Valentīndienas spēle. Audzēkņi izvēlējās sirsniņas ar interesantiem uzdevumiem un aktīvi tos izpildīja. Noslēgumā bija pārrunas ar audzēkņiem un dalīšanās ar iespaidiem par pasākumu.

Pasākuma dalībnieki ieguva jaunās zināšanas un saskarsmes prasmes, izbaudīja sacensības garu un aktīvi pavadīja savu brīvo laiku, kā arī saņēma saldas dāvanas!

Brīvā laika kluba “Smaids” interešu izglītības skolotājas Lukija Solovjova, Viktorija Iļjaševiča, Tamāra Suhovilo un Jekaterina Suhovilo.


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība