BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

DROŠĀKA INTERNETA DIENA JAUNBŪVES BIBLIOTĒKĀ [2023-02-13 08:06:44]

Februāra sākumā jau 20. gadu pēc kārtas tiek atzīmēta Vispasaules Drošāka interneta diena ar vadmotīvu “Drošāks internets sākas ar tevi!”, kad vairāk kā 170 valstīs iedzīvotāji tiek aicināti aizdomāties par savu drošību internetā un veidot drošu interneta vidi.

Atzīmējot Drošāka interneta dienu, 8. februārī brīvā laika kluba “STARS” bērni un jaunieši apciemoja Jaunbūves bibliotēku, kur izzinoši un aizraujoši pavadīja savu brīvo laiku un ieguva jaunās zināšanas par drošību interneta vidē.

Bibliotēkas telpā mūs laipni sagaidīja smaidīgā bibliotekāre Edīte Kuzmiča. Bibliotekārajā stundā “Gudrs lietotājs = Drošība internetā” viņa pastāstīja par drošu interneta lietošanu un virtuālās vides galvenajiem riskiem, drošu viedierīču un lietotņu izmantošanu, par datu glabāšanu un sociālo mediju saturu, par drošu uzvedību tīmeklī, kā arī piedāvāja plašu grāmatu klāstu par drošību internetā. Bērni un jaunieši aizrautīgi iesaistījās šajā aktivitātē: uzmanīgi klausījās kiberdrošības padomus, atbildēja uz jautājumiem, dalījās ar savu pieredzi interneta vidē.

Pasākuma noslēgumā bibliotekāre uzdeva mājas darbu: saskaitīt un salīdzināt kopējo nedēļā pavadīto laiku viedierīcēs un bez viedierīcēm. Mēs obligāti izpildīsim uzdoto mājas darbu un atgriezīsimies bibliotēkā vēlreiz!

Paldies Jaunbūves bibliotēkas kolektīvam par organizēto pasākumu un iespēju pilnveidot zināšanas par drošu interneta lietošanu! Pateicoties labākai informētībai, mūsu brīvā laika kluba bērni un jaunieši vairāk domā par savu drošību internetā un saprot atbildību, veidojot labāku un drošāku interneta vidi.

Informāciju sagatavoja A. Mamajeva un N. Ruhmane


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība