BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Klubi

Sveiciens jubilejā, Piekrastes bibliotēka! [2023-01-18 10:54:35]

12.janvārī Latgales Centrālās bibliotēkas filiāle Piekrastes bibliotēka svinēja 20 gadu pastāvēšanas jubileju. Bija sapulcējušies bibliotēkas draugi, viesi no pilsētas pašvaldības, kolēģi, vecāki un bērni. Tikšanās noritēja neparasti siltā, sirsnīgā gaisotnē, kuru radīja bibliotēkas vadītāja Anna Oļeiņikova. Bibliotēkas kolektīvu sveica vicemērs A.Vasiļjevs, Kultūras pārvaldes vadītāja E.Kļeščinska, dzejniece F.Osina. Skanēja mūzika un dzeja.

Svētkos piedalījās un pateicās bibliotēkas kolektīvam par ilggadējo sadarbību arī Ļ.Pavļukova un V.Rudņeva – apkaimes brīvā laika klubu vadītājas.

V.Rudņeva (klubs „Fortūna”):

Paldies par neizsīkstošu radošumu, interesantiem radošo darbu izstāžu noformējumiem.

Paldies par profesionālismu, piedalīšanos pilsētas skolu maratonā, kopīgo aktivitāšu rīkošanu.

Paldies par iespēju parādīt bērnu radošo veikumu, iespēju bērniem un vecākiem piedalīties „Radošajā sestdienā”, darbnīcā „Atrodi savu radošo potenciālu!”. Pedagogi V.Rudņeva, E.Davidčuks un brīvprātīgie kluba audzēkņi aktīvi iesaistījās, lai sagatavotu radošo darbu izstādes – „Atrodi savu radošo potenciālu”, "Pasaule aiz mana lodziņa". “Vasara ir forša ”, „Vasaras vēstneši”, „Prieka portrets”, “Fortūna” par “Veselīgu un drošu vasaru”, fotoizstādes "Latvija - no pagātnes līdz tagadnei", „Pilsēta Daugavas krastos” u.c.

Brīvā laika klubs "Sudraba avoti" ar LCB filiāles Piekrastes bibliotēku sadarbojas jau 8 gadus. Šajā laikā kopā ar bibliotēku tika sarīkotas 11 dažādas izstādes: "Ziemas vernisāža", "Varavīksnes krāsās", "Leļļu pasaule", "Brīnumi no diegiem un naglām" u.c. Interešu izglītības skolotāji Anna Skrobova, Viktorija Iļjaševiča, Larisa Bēniņa, Ludmila Baļe un Jevģenijs Konovalovs kopā ar saviem audzēkņiem ar prieku prezentēja savus darbus un vadīja meistarklases mikrorajona bērniem. Jau daudzus gadus visi "Sudraba avoti” skolotāji kopā ar saviem audzēkņiem apmeklē dažādus izglītojošus un audzināšanas darba pasākumus. Turklāt brīvā laika kluba "Sudraba avoti" audzēkņi labprāt piedalās bibliotēkā organizētajās aktivitātēs. Par godu bibliotēkas 20 gadu jubilejai "Orientēšanās pulciņa" un "Mākslas valoda" pulciņa audzēkne Jekaterina Romanova un "Teātra mākslas pulciņa "MIRROR"" audzēkne Marta Gladiševa tika apbalvoti kā aktīvākie un radošākie skolēni. Svinīgajā pasākumā uzstājās arī vokālā ansambļa "Milonga" meitenes Jeļenas Mirošņikovas vadībā.

Bibliotēka ir kļuvusi par dvēseliskas saskarsmes centru, vietu, kur var ļoti lietderīgi atpūsties, redzēt skaisto, iepazīties ar radošiem cilvēkiem no dažādām paaudzēm un novirzieniem. Sirsnīgs paldies bibliotēkas kolektīvam par ilggadīgo sadarbību un draudzību!

Materiālu sagatavoja V.Rudņeva, E.Davidčuks

Foto: V.Tolstika


MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība