BJC Jaunība

Daugavpils pilsētas
Bērnu un jauniešu centrs "Jaunība"

BJC Jaunība

Aktivitātes

Daugavpils jauniešiem būs iespēja apmeklēt izglītojošās programmas STEM jomā [2022-05-19 10:47:47]

20.-21.maijā PIKC “Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolā Saules Skola” norisināsies izglītojošas nodarbības, kuru laikā, piedaloties teorētiskās un praktiskās aktivitātēs, skolēniem būs iespēja pilnveidot savas uzņēmējspējas, kā arī attīstīt radošās prasmes, līderību un pašiniciatīvu. Nodarbības rīko Daugavpils pilsētas pašvaldība sadarbībā ar Rīgas Tehnikās universitātes Zinātnes un inovāciju centra Dizaina fabriku.

Programmu ietvaros jaunieši gūs zināšanas un izpratni par uzņēmējdarbības attīstības posmiem no idejas līdz tās realizācijai, kā arī gūs motivāciju savu biznesa ideju radīšanai un to veiksmīgai pilnveidošanai. Skolēnus iedvesmos un savā pieredzē un zināšanās dalīsies nozares profesionāļi.

Nodarbībās 20.maijā un 21.maijā aicināti piedalīties gan 10 līdz 15 gadus veci skolēni apgūt "Biznesa ideju skolas" programmu, gan jaunieši no 15 līdz 19 gadu vecumam attīstīt savas prasmes "Start Up" programmā.

Programmu vadīs radošo industriju eksperte un mentore Kristiāna Kārkliņa, kas piedalījusies Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Radošo industriju inkubatora programmu izveidošanā un strādā ar jaunuzņēmumiem kopš 2017. gada. Kristiāna Kārkliņa ir sertificēta pieredzes dizainere (Experience design, Kaospilot 5E), un šobrīd vada RTU Zinātnes un inovāciju centra programmu IdeaLAB.

Ar skolēniem tiksies Daugavpils biznesa inkubatora pārstāvji un jaunie uzņēmēji, kas ceļu uz sekmīgu biznesa ideju īstenošanu sākuši šajā inkubatorā.

Raimonds Platacis, kurš mārketinga sfērā darbojas jau vairāk kā piecpadsmit gadus un ir Latvian Art Directors club biedrs, reklāmas skolas pasniedzējs, kā arī radošais vizionārs un vieslektors Latvijas Universitātē, Latvijas Kultūras akadēmijā un Magnetic Latvija biznesa inkubatoros, vadīs reklāmas kampaņu pamatprincipu nodarbības. Šīs tikšanās laikā notiks arī komunikācija ar mārketinga sfēras pārstāvjiem. Jauniešus uzrunās gan mediju eksperti, gan uzņēmēji.

Reģistrācija nodarbībām: santa.ceirane@ip.daugavpils.lv vai pa tel.29196866

Projekta “Inovāciju centra izveidošana Daugavpilī” Nr. NFI/IC/VIAA/2020/4, Līguma Nr. 9.-20.2.2.1/4., izglītojošo programmu īstenošanu finansē Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta un Norvēģijas finanšu instrumenta 2014. - 2021. gada perioda grantu programma “Pētniecība un izglītība”, aktivitāte “Inovācijas centri”.


Daugavpils jauniešiem būs iespēja apmeklēt izglītojošās programmas STEM jomā

MŪSU PARTNERI

Daugavpils pilsētas dome DTC Jaunība Triatlon klubs Valsts izglītības satura centrs Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde Orientēšanās klubs "Stiga" Latvijas Sarkanais Krusts Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Scooter racing Daugavpils 1188 Lokomotive LIZDA
Daugavpils inovāciju centrs Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība Daugavpils BJC Jaunība

Aktuāli

BJC Jaunība aktuāli
BJC Jaunība aktuāli

BJC Jaunība aktuāli

Ātrie kontakti

Direktore – 65435787
Grāmatvedība – 65432214
Lietvede – 65435657
Dežurants – 65437370
e-mail: – jauniba@jauniba.lv

Nejauša fotogrāfija

Daugavpils BJC Jaunība

Pēdējās fotogrāfijas

Daugavpils BJC Jaunība